Combinatie Toestellen

Waterverzachter en ontijzeraar in één: Crystal Right

Crystal Right is een product van Amerikaanse oorsprong, dat de eigenschap heeft om in één beweging en door ionenuitwisseling te ontharden, te ontijzeren en mangaan te verwijderen. Net als bij een klassieke ontharder dient de Crystal Right te worden geregenereerd met een pekeloplossing van NaCl in water.

Het toestel kan uitgerust worden met een speciaal ontworpen sturingsklep, de Sanitizer, die is uitgerust met een chlorinator om de Crystal Right tijdens iedere regeneratie te desinfecteren. Deze chlorinatie is vaak bijzonder nuttig aangezien er bijna altijd gewerkt wordt met putwater (en desinfectatie hierbij gewenst is).

Wij helpen u graag bij de berekening van het toestel. Wij bieden ook niet-standaard toestellen aan met grotere volumes of in duplex-vorm.

Kostprijs

Het instapmodel dat zowel het water verzacht als ontijzert op basis van Crystal Right, heeft een volume van 28 liter en is uitgerust met ofwel een tijdsgestuurde Fleck 2750 sturingsklep of een CR100 Sanitizer sturingsklep.

Gelieve ons te contacteren voor een prijsopgave.

BTW Percentage

Het btw percentage bedraagt 6% voor plaatsing in huizen die 5 jaar zijn of ouder. Indien het huis jonger is dan 5 jaar, bedraagt het btw percentage 21%.

De hierboven vermelde kostprijs is van een toestel met een filtermassa van 28 liter. We beschikken uiteraard over een ruim aanbod aan modellen, aangepast aan de noden van de klant. U kan steeds volledig vrijblijvend een afspraak maken om samen uw eigen situatie te bekijken.