Waterverzachters

Ons gamma

Voor huishoudelijk gebruik hebben wij een compleet gamma van huishoudelijke waterverzachters in mono- of duobloc, tijds- of automatisch gestuurd. Daarnaast assembleert Clean water ook veel industriële waterverzachters, voor industrie, horeca en appartementsgebouwen. Op uw verzoek helpen wij u graag met de bepaling van de afmetingen van het toestel.

Bij de industriële toestellen spreken we van twee types van toestellen: simplex of duplex. Bij een simplex-ontharder is er één harsfles, bij een duplex-ontharder zijn er twee harsflessen. Indien het toestel 24 uur per dag zacht water moet leveren, raden wij aan om steeds te kiezen voor een duplex-toestel.

Uitrusting

De toestellen zijn uitgerust met besturingskleppen van 1", 1" ½, 2" of 3" en kunnen werken op basis van tijd, volume of een combinatie van beiden. De besturingskleppen werken mechanisch of elektronisch. De pekeltank wordt steeds uitgerust met een pekelbuis met dubbele veiligheid of vlotter en met een dubbele bodem. De harsen zijn cation-harsen van voedingskwaliteit en de harsfles is van het composiet-type: een PE-inliner die met glasvezel is versterkt.